Crna kronika

Od zadobivenih ozljeda preminuo 21-godišnjak

16-04-2023 • 10:12
Rva
21-godišnjak je podlegao teškim ozljedama i nažalost preminuo.

U Požegi je na parkirališnom prostoru Trga Svetog Trojstva oko 2:25 sata u noći, 15. travnja 2023. godine pronađen pripadnik Hrvatske vojske u besvjesnom stanju.

Prevezen je u Opću županijsku bolnicu Požega, no nakon borbe za njegov život, 21-godišnjak je podlegao teškim ozljedama i nažalost preminuo.

Istraga je i dalje u tijeku, uhićen je 20-godišnjak kojeg se dovodi u vezu s navedenim događajem.

Obitelji i prijateljima izražavamo sućut.

Dodano Policijsko izvješće 10:55

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 20-godišnjim hrvatskim državljaninom kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Teška tjelesna ozljeda s posljedicom smrti“.

Naime, osumnjičeni je u subotu 15. travnja 2023. oko 2.15 sati u Požegi na Trgu Svetog Trojstva na parkiralištu, nakon kraće verbalne prepirke fizički napao 21-godišnjaka zadavši mu više udaraca u predjelu glave.
Uslijed udaraca 21-godišnjak je pao na pod, a osumnjičeni ga je nastavio udarati još par puta i napustio mjesto događaja. Ozlijeđeni 21-godišnjak je prevezen u Opću županijsku bolnicu u Požegi gdje je u nedjelju 16. travnja u jutarnjim satima od posljedica ozljeda preminuo.

Po dovršetku kriminalističkog istraživanja, osumnjičeni je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu i predan pritvorskom nadzorniku.