Društvo

[NAJAVA] Podržite prodajnu izložbu učeničkih radova „Prilika za sve“

27-11-2023 • 09:38
Rva
Dođite i podržite njihov rad, a za sebe pronađite lijepe ukrase za nadolazeće blagdane.

Deveta Izložba učeničkih radova nastala iz projekta Prilika za sve, kojeg provodi Osnovna škola Julija Kempfa iz Požege, održat će se ovoga petka, 1. prosinca. Ova lijepa priča traje već devet godina, s ciljem poticanja zajedničke suradnje i druženja učenika s teškoćama u razvoju te učenika iz redovnih razrednih odjeljenja.

Kempfovci iz učeničke zadruge „Prilika za sve“ svoje radove će predstaviti na prodajnoj izložbi koja će se održati u Sportskoj dvorani Sokol, odmah pokraj Osnovne škole Julija Kempfa, a bit će otvorena od 9,30 do 12 sati. Dođite i podržite njihov rad, a za sebe pronađite lijepe ukrase za nadolazeće blagdane.

„Kad smo prije osam godina pokušali osmisliti projekt u koji ćemo uključiti učenike s teškoćama u razvoju koji pohađaju posebne odjele i odgojno-obrazovne skupine naše škole – nismo ni slutili da će naš projekt postati ovoliko uspješan i da će naša škola po njemu postati prepoznatljiva. Jako sam ponosna na ovaj projekt, današnji dan posvećujem vama djeco. Djeca nam svakodnevno pokazuju one prave životne vrijednosti. Uče nas ljubavlju, uče nas da uživamo svaki dan u sitnicama. Zajedno sa svojim učiteljima i roditeljima te neizmjernom podrškom svojih pomoćnika u nastavi, iz dana u dan napreduju.“ – poručila je ravnateljica Osnovne škole Julija Kempfa Kornelija Sabljak, te pozvala sugrađane na ovogodišnju prodajnu izložbu.

VEZANI ČLANAK

[FOTO] Prodajna izložba “Prilika za sve” u Osnovnoj školi Julija Kempfa