Crna kronika

Muškarac (42) na terasi kafića napao 40-godišnjaka i ozlijedio ga

23-11-2023 • 08:41
Rva
Osim toga, u prometu zatečen vozač (29) koji je upravljao neregistriranim i neosiguranim osobnim automobilom, a vozačica (35) udarila drugo vozilo.

Policijsko izvješće: Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje i utvrdili da je dana 23. listopada 2023. oko 17.15 sati u Požegi u Zrinskoj ulici na terasi ugostiteljskog objekta, 42-godišnjak tjelesno napao 40-godišnjaka koji je tom prilikom lakše ozlijeđen. Protiv 42-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

U prometu zatečen 29-godišnjak koji je upravljao neregistriranim i neosiguranim osobnim automobilom

Policijsko izvješće: U srijedu 22. studenoga 2023. oko 13.25 sati u mjestu Veliki Banovac u prometu je zatečen 29-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom kojemu je istekla polica obveznog osiguranja i važenje prometne dozvole. Protiv 29-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o obveznim osiguranjima u prometu.

Prometna problematika

Policijsko izvješće: U srijedu 22. studenoga 2023. oko 7.40 sati u Pakracu u Ulici Grigora Viteza, 35-godišnja vozačica koje je upravljala osobnim automobilom, kretala se vožnjom unazad, a da se prethodno nije uvjerila da to može učiniti bez opasnosti za druge sudionike u prometu te zadnjim dijelom vozila udarila u prednji dio osobnog automobila kojim je upravljala 48-godišnjakinja, a koja je prije sudara zaustavila vozilo. Protiv 35-godišnjakinje slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.