Društvo

Moto mrazovi i Božićni sajam u požeškoj šetališnoj zoni

22-12-2023 • 11:07
Rva
Božićni sajam koji se održava u sklopu Adventa u Požegi premješten je s Trga svete Terezije u Šetališnu zonu u Požegi, pa ovim putem obavještavamo građane da razne štandove s domaćim i autohtonim proizvodima mogu pronaći tamo. Cjelokupan blagdanski ugođaj upotpunio je Djedica na saksofonu, a Božićni sajam otvoren je do 23. prosinca.

Božićni sajam koji se održava u sklopu Adventa u Požegi premješten je s Trga svete Terezije u Šetališnu zonu u Požegi, pa ovim putem obavještavamo građane da razne štandove s domaćim i autohtonim proizvodima mogu pronaći tamo. Ovog jutra sve su posebno obradovali Moto mrazovi Moto kluba Independent, kao i Djed Božićnjak koji je mališanima dijelio bombone i zagrljaje.

Cjelokupan blagdanski ugođaj upotpunio je Djedica na saksofonu, a Božićni sajam otvoren je do 23. prosinca. Sutra će ugođaj sajma upotpuniti Glazbena radionica Nota uz svoje glazbene goste, od 10,30 sati.

Podsjećamo kako će se sutra, 23. prosinca održati tradicionalna podjela posnog obroka građanima kojeg obrtnici već desetu godinu organiziraju zajedno s partnerima. Podjela posnog obroka bit će u 11,30 sati u Šetališnoj zoni u Požegi.