Društvo

Koncertom Silente za Malog princa prikupljeno preko 9 tisuća eura

29-12-2023 • 07:19
Rva
Navedeni koncert nije predstavljao samo glazbeni događaj već je bio i jasan primjer zajedništva i solidarnosti, poručili su iz Udruge Mali princ Požega.

Iz Udruge Mali princ Požega podijelili su predivnu vijest! Humanitarnim koncertom grupe Silente, koji je održan 22. prosinca u sklopu Adventa u Požegi, prikupljeno je 9.288,58 eura. Navedeni koncert nije predstavljao samo glazbeni događaj već je bio i jasan primjer zajedništva i solidarnosti, poručili su iz Udruge Mali princ Požega.

“Pokazali smo kako svi skupa, kroz ljubav prema glazbi i brigu za najosjetljiviju skupinu u društvu, djecu s teškoćama u razvoju, možemo stvoriti promjene u životima upravo onih kojima je pomoć najpotrebnija. Iznimno smo zahvalni svima koji su sudjelovali u organizaciji ove čarobne priče. I naposljetku, cijeli događaj ne bi bio potpun i ostvaren bez vas – građana velikog srca, koji ste nam svojom nesebičnom potporom pokazali kako nismo sami u kreiranju ljepšeg svijeta za one kojima je ovakva pomoć neophodna. Zahvaljujući vama, naši članovi će i dalje dobivati adekvatnu psihosocijalnu podršku prijeko potrebnu za daljnji rast i razvoj.” – istaknuli su iz Udruge Mali princ Požega.

VEZANI ČLANAK

[FOTO/VIDEO] Požega pjevala uz Silente za Malog princa