Scena

Gala večere u Vinariji Galić uz chefove Melkiora i Nikolu

15-05-2023 • 08:21
Rva
Pridružite nam se na Festivalu graševine 2023. godine i uživajte u odabranim vinima iz kutjevačkog vinogorja u vinariji Galić, poručili su organizatori

Festival graševine – grad Kutjevo je prvog tjedna u lipnju središte dobre zabave uz najkvalitetniju vinsku kapljicu. Uz bogati program koji su najavili organizatori – vinski maraton, vinska alka, dječja utrka traktorima te veliki koncert na kraju, tu je i dodatna eno-gastro ponuda. 

Za vas su pripremili dvije večeri sljubljivanja hrane i vina.

Pridružite nam se na Festivalu graševine 2023. godine i uživajte u odabranim vinima iz kutjevačkog vinogorja u vinariji Galić, poručili su organizatori.

Prvu večer, 2. lipnja za vas kuha chef Nikola Rajić, dok će drugu večer, 3. lipnja za vas kuhati poznati chef Melkior Bašić. Rezervirajte svoje mjesto još danas, a za više informacija obratite se na broj 099/440-0569.

“S obzirom na to da nam je bitno za promociju vinskog turizma u Kutjevu i promociju graševine, to sve mora biti potkrijepljeno dobrom gastro ponudom. Imamo ove godine i dvije večere koje će se održati u vinariji Galić, uz poznate chefove Nikolu Rajića i tv lice Melkiora Bašića. Sljubljivat ćemo hranu sa sljedovima vina iz kutjevačkog vinogorja.“ – rekao je Krunoslav Sontacchi prilikom tiskovne konferencije.