Društvo

[FOTO] Tradicionalni blagdanski ručak za građane u Požegi

07-04-2023 • 12:03
Rva
Uskršnji sajam i tradicionalni blagdanski ručak za građane u Požegi.

Ovogodišnji Uskršnji sajam u Požegi okupio je građane u šetališnoj zoni, a posjetitelji danas i sutra mogu pronaći štandove s domaćim proizvodima i rukotvorinama. U sklopu sajma pripremljen je i blagdanski ručak kojeg već tradicionalno građanima dijele požeški obrtnici u organizaciji Obrtničke komore Požeško-slavonske županije, Grada Požege i Turističke zajednice grada.

Uz predsjednika Obrtničke komore Požeško-slavonske županije Zlatka Špiraneca, građanima su porcije podijelili županica Antonija Jozić, njezin zamjenik Ferdinand Troha, gradonačelnik Grada Požege dr.sc. Željko Glavić i direktorica Turističke zajednice Grada Požege Mirna Šimunović Svoboda. Ovom prilikom županica Antonija Jozić i gradonačelnik dr.sc. Željko Glavić zaželjeli su svim žiteljima Požeško-slavonske županije i grada Požege sretan i blagoslovljen Uskrs.

Subota nam je i ove godine posvećena djeci, pripremili smo raznolik sadržaj za našu najmlađu publiku. U suradnji s Gradskim kazalištem Požega s početkom u 11 sati će se održati kazališna predstava iz programa „Drvo bajki – Koka koja nese zlatna jaja“. Također, u suradnji s Društvom Naša djeca Požega i Odredom izviđača organiziramo razne radionice i igraonice. Od 16 sati se selimo na Sportsko-rekreacijski centar gdje će se održati velika potraga za pisanicama u suradnji s Caffe barom Sportivo.“ – rekla je Mirna Šimunović Svoboda prilikom najave Uskršnjeg sajma.