Scena

[FOTO] Tisuće posjetitelja na Trgu graševine pjevalo uz Harisa Džinovića

04-06-2023 • 10:16
Rva
Festival graševine prošao je u odličnoj atmosferi i ove godine, uz dnevne aktivnosti za sve uzraste i koncert koji je okupio veliki broj posjetitelja u Kutjevo.

Festival graševine prošao je u odličnoj atmosferi i ove godine, uz dnevne aktivnosti za sve uzraste i koncert koji je okupio veliki broj posjetitelja u Kutjevo. Na Trgu graševine održana je po prvi puta vinska alka, a održan je i Međunarodni vinski maraton, koji je ove godine okupio tridesetak sudionika iz Kolumbije, Brazila, Ukrajine, BiH i Hrvatske. Osim toga, održana je i dječja utrka traktorima, kako je to sve izgledalo u prijepodnevnim satima, pogledajte ovdje.

U večernjem dijelu programa na Trgu graševine nije nedostajalo najbolje vinske kapljice, a Tamburaški sastav Paori zagrijali su atmosferu do koncerta večeri – koncerta glazbene zvijezde Harisa Džinovića. Ovogodišnji Festival graševine ponovno je okupio veliki broj posjetitelja, od vinskih radionica, do zabavnih aktivnosti na Trgu graševine i velikog koncerta – jedva čekamo vratiti se u Kutjevo. Festival graševine održan je u organizaciji Udruge Kutjevački vinari, Grada Kutjeva te Turističke zajednice Grada Kutjeva.