Sport

[FOTO] Odigrali pripremnu utakmicu na terenu s umjetnom travom

06-03-2023 • 07:17
Rva
Tijekom vikenda svoju pripremnu utakmicu odigrali su nogometaši 1. Županijske nogometne lige Požeško-slavonske, sastali su se NK Parasan Golobrdci  i NK Graničar Zagrađe.

Proteklog mjeseca otvoren je teren s umjetnom travom na stadionu Nogometnog kluba Slavonija Požega, a kojeg su financirali Grad Požega i Hrvatski nogometni savez. Time je završena jedna faza u projektu kompleksa Nogometnog kluba Slavonija, koji bi osim nove zgrade zapadne tribine trebao imati i novi središnji teren te istočnu tribinu koja je namijenjena za stajanje. Svoje pripremne utakmice na terenu s umjetnom travom odradilo je nekoliko prije nastavka sezone. Tijekom vikenda svoju pripremnu utakmicu odigrali su nogometaši 1. Županijske nogometne lige Požeško-slavonske. Sastali su se NK Parasan Golobrdci i NK Graničar Zagrađe, a prve utakmice u nastavku 1. ŽNL igraju se 18. i 19. ožujka.

„Danas smo odradili i zadnju pripremnu utakmicu prije početka drugog dijela sezone. Ugostili smo Graničar iz Zagrađa. Jako dobra utakmica s puno prilika na obje strane u kojoj su gosti izvukli deblji kraj. NK Parasan Golobrdci – NK Graničar Zagrađe  2:4, strijelci za nas su bili Matej Ivanković i Andro Brkić. Vidimo se u sljedeću nedjelju na prvom kolu Kupa gdje nam u goste dolazi NK Kuzmica.“ – poručili su iz Nogometnog kluba Parasan.

VEZANI ČLANAK

Trofej Požeškog športskog saveza zaslužio je Jozo Zovko