Crna kronika

Dvije dame narušavale javni red i mir u Brestovcu

26-10-2023 • 09:39
Rva
Osim toga, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili moped kojim je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,89 promila upravljao 33-godišnjak.

Policijsko izvješće: U srijedu 25. listopada 2023. oko 8 sati u mjestu Brestovac u Požeškoj ulici, verbalno su se sukobile 23-godišnjakinja i 69-godišnjakinja. Protiv obje slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Pod utjecajem alkohola ugrožavao promet

Policijsko izvješće: U srijedu 25. listopada 2023. oko 13.05 sati u mjestu Vukojevica, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili moped kojim je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,89 promila upravljao 33-godišnjak. Također je utvrđeno da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu niti bilo koji drugi dokument kojim bi se provjerio identitet. Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 33-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije do otriježnjenja i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici.