Crna kronika

Dovršeno kriminalističko istraživanje: 24-godišnjak provalio u trgovačke radnje u Požegi

16-10-2023 • 09:36
Rva
Dovršeno kriminalističko istraživanje za krađu, te jedno za narušavanje javnog reda i mira

Policijsko izvješće: Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 24-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Dubrovnika, kojeg se sumnjiči da je tijekom noći 13./14. listopada 2023.,  u ulicama Dubrovačkoj i Arslanovci u Požegi, počinio kaznena djela „Teška krađa“ i to na način da je podesnim predmetom razbio stakla na vratima/izlogu trgovačkih radnji u vlasništvu 66-godišnjaka i 44-godišnjaka, te iz istih otuđio novac (blagajnički minimum). U svezi navedenog, slijedi posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu, kao nadopuna kaznene prijave zbog počinjenih kaznenih djela „Teška krađa“.

Dovršeno kriminalističko istraživanje: 70-godišnjak posjekao i otuđio drvnu masu u Kukunjevcu

Policijsko izvješće: Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 70-godišnjim hrvatskim državljaninom s područja Lipika, kojeg se sumnjiči da je tijekom mjeseca prosinca 2022., i siječnja 2023., u Kukunjevcu,  posjekao i otuđio veću količinu drvne mase u vlasništvu 73-godišnjaka. U svezi navedenog, slijedi posebno izvješće nadležnom Državnom odvjetništvu, kao nadopuna kaznene prijave zbog počinjenog kaznenog djela “Krađa”.

Dovršeno kriminalističko istraživanje: 48-godišnjak i 62-godišnjak narušavali javni red i mir u Požegi

Policijsko izvješće: Dovršeno je kriminalističko istraživanje nad 62-godišnjim i 48-godišnjim hrvatskim državljanima, koje se sumnjiči da su 26. rujna 2023., oko 13 sati, u ugostiteljskom objektu u ulici Frankopanskoj u Požegi, narušavali javni red i mir na način da je 62-godišnjak verbalno napao 48-godišnjaka, a 48-godišnjak ga potom udario. Protiv navedenih slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.