Scena

Dora, Gabriela i Karlo pobjednici projekta Moja.hr!

19-06-2023 • 08:33
Rva
Mladi i kreativni poduzetnici Dora iz Mihaljevaca, Gabriela iz Kaptola i Karlo iz Požege, zaljubljenici u tehnologiju, fotografiju, videosnimanje i montažu, uvjereni su da je u Požeško-slavonskoj županiji puno mogućnosti za dobar i kvalitetan život

„Karlo, pobijedili smo!“, u nevjerici su Dora i Gabriela nazvale Karla, koji u subotu nije mogao doći u Kaštelir, da mu jave sretnu vijest, a s druge se strane prolomio uzvik Karlova oduševljenja.

„Ma kakvi, nismo mislile da ćemo dobiti. I dok je ministrica dolazila proglasiti pobjednika, mi smo Jakovu iz Zadarske županije rekle: “Ajde priznaj da si pobijedio”, zezale se s njim. A onda smo čule da smo pobjednici mi. I odsjekle smo se.“, objašnjavale su Dora i Gabriela kako su se osjećale nakon što je ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac pročitala odakle dolazi pobjednička ekipa.

Mladi i kreativni poduzetnici Dora iz Mihaljevaca, Gabriela iz Kaptola i Karlo iz Požege, zaljubljenici u tehnologiju, fotografiju, videosnimanje i montažu, uvjereni su da je u Požeško-slavonskoj županiji puno mogućnosti za dobar i kvalitetan život te da je dovoljno sadržaja i za mlade. Uostalom, sve troje se u Požeštinu odlučilo i vratiti – Dora iz Osijeka, Gabriela iz Zagreba, a Karlo iz Irske. Dora se bavi digitalnim marketingom, Gabriela je grafička dizajnerica, a Karlo je od oca preuzeo obrt i bavi se postavljanjem rasvjete na raznim događanjima, poput vjenčanja i manjih koncerata.

Dobitnicima iz svog kraja među prvima je čestitala direktorica Turističke zajednice Požeško-slavonske županije Maja Jakobović koja je bila jedna od uzvanica u Kašteliru.

TEKST: Večernji list

FOTO: Turistička zajednica Požeško-slavonske županije