Crna kronika

Autom udarila u metalnu ogradu mosta u Mihaljevcima, dobila kaznu

01-10-2023 • 11:07
Rva
48-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, nije se kretala sredinom prometne trake i sletjela je vozilom s kolnika.

Izvješće Policijske uprave požeško-slavonske: U nedjelju 1. listopada 2023. oko 5.10 sati u mjestu Mihaljevci u Ulici Stjepana Radića, 48-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom, nije se kretala sredinom prometne trake, sletjela je vozilom s kolnika te udarila u betonsko povišenje i zaštitnu metalnu ogradu mosta. Navedenoj 48-godišnjakinji je na mjestu događaja naplaćena novčana kazna zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se i bijeg s mjesta prometne nesreće u mjestu Gornja Obrijež.

Kod 19-godišnjaka pronađena marihuana

Izvješće Policijske uprave požeško-slavonske: U nedjelju 1. listopada 2023. oko 0,20 sati u Pleternici na Trgu hrvatskih branitelja, policijski službenici su kod 19-godišnjaka pronašli manju količinu marihuane. Protiv 19-godišnjaka slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o suzbijanju zlouporabe droga.