Crna kronika

71-godišnjakinja umjesto zimnice u podrumu pronašla automatsku pušku

26-01-2023 • 09:33
Rva
71-godišnjakinja umjesto zimnice, u podrumu pronašla automatsku pušku

U srijedu 25. siječnja 2023. na području Požege, 71-godišnjakinja je prilikom čišćenja podruma pronašla automatsku pušku i dva spremnika koja je predala policijskim službenicima. Navedeno je izuzeto i pohranjeno u prostorije policije do uništenja.

Prijavila prijevaru

U srijedu 25. siječnja 2023. policijskim službenicima je prijavila 43-godišnjakinja s područja Požege da je tijekom siječnja 2023. putem Internet oglasnika dogovorila kupnju mobitela te je uplatila novac na račun prodavatelja, no nakon uplate joj se osoba više ne javlja. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje dok će kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

Računalna prijevara

U srijedu 25. siječnja 2023. policijskim službenicima je prijavio 23-godišnjak s područja Požege da mu je tijekom siječnja 2023. nepoznati počinitelj (ili više njih) s tekućeg računa skinuo novčani iznos. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje dok će zaprimljena kaznena prijava biti proslijeđena nadležnom državnom odvjetništvu.

Prometne nesreće tijekom protekla 24 sata

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodio se bijeg s mjesta prometne nesreće između mjesta Poljane i Međurić.