Crna kronika

Utvrđen uzrok požara na građevinskom objektu u Buku

09-11-2022 • 09:09
Rva
Utvrđen uzrok požara na građevinskom objektu u Buku

Policijski službenici su dovršili očevid u mjestu Buk  gdje je u nedjelju 6. studenoga 2022. u jutarnjim satima došlo do požara na građevinskom objektu u vlasništvu trgovačkog društva iz Buka. Očevidom je utvrđeno da je uzrok požara zapaljenje drvenog zida iza pečenjare odakle se požar proširio preko gorivih materijala na gornju etažu objekta. Slijedi daljnje kriminalističko istraživanje nakon čega će uslijediti podnošenje odgovarajućih pismena.

Pronašao ručni bacač raketa

U utorak 8. studenoga 2022. u šumskom dijelu u blizini mjesta Dereza, 41-godišnjak je pronašao i policijskim službenicima dragovoljno predao ručni bacač raketa.

Navedeno su izuzeli policijski službenici i pohranili u prostorije policije do uništenja. 

Nepoznati počinitelj otuđio alat

U razdoblju od 1. svibnja do 1. listopada 2022. u Pakracu u Ulici Krndija, nepoznati počinitelj (ili više njih) je iz radionice koja se duže vrijeme ne koristi otuđio alat u vlasništvu 46-godišnjakinje i 47-godišnjaka.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Provaljeno u trgovinu

U noći s ponedjeljka na utorak 7./8. studenoga 2022. u mjestu Brezine, nepoznati počinitelj (ili više njih) je provalio u trgovinu u vlasništvu trgovačkog društva s područja Kutine i otuđio novac i cigarete.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.