Crna kronika

Uhvaćena Kutjevčanka koja je tjedan dana krala po požeškim trgovinama

11-06-2022 • 08:32
Rva
Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Kutjeva

Policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjom hrvatskom državljankom s područja Kutjeva koju se sumnjiči da je počinila više kaznenih djela „Krađa“.

Naime ona je u vremenu od 2. lipnja do 10. lipnja 2022. iz šest trgovina na području Požege otuđila razne kozmetičke, odjevne i prehrambene proizvode iz šest različitih trgovina.

Slijedi posebno izvješće nadležnom državnom odvjetništvu. Osim toga, policijski službenici su dovršili kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim hrvatskim državljaninom sa područja Požege kojeg se sumnjiči da je počinio kazneno djelo „Povreda vođenja trgovačkih i poslovnih knjiga“, naime on je kao odgovorna osoba udruge s područja Požege podigao novac s računa navedene udruge u iznosu od preko 179.000,00 kuna, a da je za utrošak gotovine posjedovao samo djelomičnu dokumentaciju, odnosno vodio je poslovne knjige na način da je unosio neistinite podatke čime je bila otežana preglednost poslovanja i utvrđivanja imovinskog stanja.