Crna kronika

U sudaru tri vozila ozlijeđena 28-godišnjakinja

21-09-2022 • 09:01
Rva
Za prometnu nesreću kriv je 18-godišnjak, utvrđeno je nakon očevida.

U utorak 20. rujna 2022. oko 13.25 sati u Požegi u Mlinskoj ulici, 67-godišnja vozačica koja je upravljala osobnim automobilom marke „Audi“, požeških registarskih oznaka, skretala je ulijevo te je zaustavila vozilo kako bi propustila vozilo iz suprotnog smjera, a iza nje se nalazio zaustavljeni osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljala 28-godišnjakinja. Nadalje, iza njih se kretao 18-godišnji vozač koji je upravljao teretnim automobilom marke „Renault“, požeških registarskih oznaka te uslijed neprilagođene brzine nije uspio pravovremeno zaustaviti vozilo nakon čega je prednjim dijelom vozila udario u zadnji dio „Volkswagena“ koji je od udara odbačen na „Audi“.

U prometnoj nesreći 28-godišnjakinja je lakše ozlijeđena, dok protiv 18-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Prijavila oštećenje osobnog automobila

U utorak 20. rujna 2022., policijskim službenicima je prijavila 32-godišnjakinja da joj je u razdoblju 17./18. rujna 2022. na području grada Požege, nepoznati počinitelj (ili više njih) oštetio osobni automobil marke „BMW“, požeških registarskih oznaka.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“.