Crna kronika

U prometnoj nesreći ozlijeđena 33-godišnjakinja

13-04-2022 • 09:10
Rva
Izvješće Policijske uprave požeško-slavonske.

U utorak 12. travnja 2022. oko 7.45 sati u Požegi na raskrižju ulica Orljavska i Josipa Runjanina, 59-godišnjak koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, prošao je pored prometnog znaka „obavezno zaustavljanje – stop“ te oduzeo prednost prolaska osobnom automobilu marke „Mercedes“, požeških registarskih oznaka, a kojim je upravljala 33-godišnjakinja.  

Tom prilikom došlo je do udara prednjeg desnog dijela „Mercedesa“ u prednji desni dio „Volkswagena“. U prometnoj nesreći 33-godišnjakinja je lakše ozlijeđena, dok protiv 59-godišnjaka slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u mjestu Poljana u Ulici Ljudevita Gaja.

Pod utjecajem alkohola narušavao javni red i mir

U utorak 12. travnja 2022. oko 16.30 sati u Pakracu u Psunjskoj ulici, 43-godišnjak je pod utjecajem alkohola od 1,94 promila vikao i vrijeđao 33-godišnjakinju. 43-godišnjak je uhićen i smješten u posebnu prostoriju policije te će biti priveden na Prekršajni odjel općinskog suda u Bjelovaru i protiv njega slijedi optužni prijedlog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o prekršajima protiv javnog reda i mira.

Požar na otvorenom prostoru

U utorak 12. travnja 2022. oko 21.20 sati u mjestu Poljanska, na neutvrđeni način došlo je do požara na otvorenom prostoru prilikom čega su izgorjeli suha trava i nisko raslinje.