Sport

Sportski i adventski sadržaj u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc

01-12-2022 • 07:18
Rva
Ovog vikenda očekuje nas nekoliko zanimljivih utakmica košarke i rukometa, ali i božićna priredba "Požegi s ljubavlju".

Ovog vikenda u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc u Požegi očekuje nas nekoliko zanimljivih utakmica košarke i rukometa, ali i božićna priredba “Požegi s ljubavlju”. U subotu će se od 8,00 do 11,00 sati održati rukometni i košarkaški treninzi mlađih kategorija.

U subotu od 11,00 sati, djevojčice Ženskog košarkaškog kluba Plamen Požega će protiv Košarkaškog kluba Mladost (Čačinci) odigrati susret 4. kola Lige U13 regije Istok. 

U 19,00 sati igrači Rukometnog kluba Požega će protiv Čakovca odigrati susret 12. kola 1. Hrvatske rukometne lige – Sjever. 

U nedjelju, 04. 12. 2022., s početkom u 17,00 sati u velikoj dvorani će se održati tradicionalna božićna priredba Požeških mažoretkinja i Twirling kluba Požega.

„Nadam se da su naši građani već upućeni u taj tradicionalni koncert s nazivom „Požegi s ljubavlju – Požeške mažoretkinje“. Ove godine je naziv priredbe, kako se svake godine držimo neke teme, a ove godine je tema „Movie night“. Nadam se da će se Požežani odazvati i doći vidjeti što smo pripremili, no ne samo mi već i naši gosti. Tu su nam Osnovna škola Antuna Kanižlića, Osnovna škola Julija Kempfa, Osnovna škola Dobriša Cesarić, Dječji vrtić Šareni svijet, Mažoretkinje grada Pleternice, Plesni studio Jakšić, Plesni studio Voćin, Plesni studio Pikola, Umjetnička organizacija Plesne radionice Ilijane Lončar, Plesni klub Boa, Twirling klub Požega, Scenski studio ARTina, Plesni studio Marine Mihelčić i domaćini Požeške mažoretkinje. Održava se 4. prosinca s početkom u 17 sati, nadam se što većem odazivu, bit će jako lijepo i ima puno sudionika. Ulaz je slobodan i pozivam sve da nas dođu podržati.“ – rekla je trenerica Adrijana Jurić prilikom gostovanja u emisiji “Jutro s Matkom”.