Crna kronika

S preko 2 promila se vozao Požegom već u poslijepodnevnim satima

03-08-2022 • 09:09
Rva
Policija ga smjestila kod sebe dok malo nadođe

U utorak 2. kolovoza 2022. oko 14:10 sati u Požegi u Vukovarskoj ulici, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Citroen“, požeških registarskih oznaka, kojim je pod utjecajem alkohola od 2,08 promila upravljao 61-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 61-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Istoga dana oko 20 sati u mjestu Gaj, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Opel“, bjelovarskih registarskih oznaka, kojim je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,29 promila upravljao 25-godišnjak, utvrđeno je da kod sebe nije imao osobnu iskaznicu.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 25-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama i Zakona o osobnoj iskaznici.