Crna kronika

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem

28-07-2022 • 08:45
Rva
Nakon počinjenog prekršaja, vozač je napustio mjesto događaja.

U srijedu 27. srpnja 2022, oko 10 sati u Pleternici u Ulici Matije Gupca, na cestovno željezničkom prijelazu nepoznati vozač je nepoznatim vozilom udario u polubranik vlasništvo Hrvatskih željeznica i oštetio ga. Vozač je napustio mjesto događaja, a da nije ostavio podatke o sebi i vozilu kojim je upravljao.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem.

U prometnoj nesreći 11-godišnje dijete je lakše ozlijeđeno.

U srijedu 27. srpnja 2022. oko 7.55 sati u Požegi u Ulici Svetog Roka, 11-godišnje dijete upravljalo je biciklom na nogostupu, dolaskom do obilježenog pješačkog prijelaza je s biciklom skrenulo na kolnik i prelazilo cestu preko obilježenog pješačkog prijelaza, tom prilikom došlo je do udara prednjeg desnog djela osobnog automobila marke „Citroen“, požeških registarskih oznaka kojim je upravljao 36-godišnjak u lijevi bočni dio bicikla.

Prijavio krađu bicikla

U srijedu 27. srpnja 2022. policijskim službenicima je prijavio 50-godišnjak da mu je u razdoblju od 24. do 27. srpnja 2022. u Pakracu u Ulici Andrije Hebranga, nepoznati počinitelj (ili više njih) iz podruma stambene zgrade otuđio bicikli marke „Trek“.

Policijski službenici tragaju za nepoznatim počiniteljem protiv kojeg slijedi kaznena prijava.

Oštećenje tuđe stvari

U srijedu 27. srpnja 2022. oko 10.20 sati u Požegi u Ulici Kamenita Vrata u automat klubu, 53-godišnjak je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 1,67 promila razbio staklo na aparatu za igre na sreću u vlasništvu trgovačkog društva s područja Zagreba.

53-godišnjak je uhićen i protiv njega slijedi kaznena prijava zbog počinjenog kaznenog djela „Oštećenje tuđe stvari“.

Dragovoljna predaja poluautomatske puške i streljiva

U srijedu 27. srpnja 2022. u mjestu Stražeman, 63-godišnjakinja je dragovoljno predala poluautomatsku pušku i pet komada streljiva.

Navedeno su izuzeli policijski službenici i pohranili u prostorije policije do uništenja