Gospodarstvo

Pogledajte novi video o našoj Zlatnoj Slavoniji

20-09-2022 • 09:50
Rva
Krenuo je drugi dio kampanje „Doživi domaće. Istraži ruralnu Hrvatsku!“, a četiri nova tematska videa otkriti će zanimljivosti ruralnih područja, uključujući i Požegu.

Kako smo već pisali prije nekoliko tjedana, krenuo je drugi dio kampanje „Doživi domaće. Istraži ruralnu Hrvatsku!“, a četiri nova tematska videa otkriti će zanimljivosti ruralnih područja oko Like i Senja, Posavine i Požege, Podunavlja, ali i Konavala. Riječ je o nastavku promotivnih aktivnosti koje se provode u suradnji s Ministarstvom turizma i sporta s ciljem promocije raznolike ponude ruralnih destinacija s fokusom na domaće goste.

Da je kampanja na tržištu vrlo dobro prihvaćena potvrđuju i rezultati ostvareni u njenom prvom dijelu, provedenom u razdoblju od svibnja do srpnja ove godine.

Online kampanja na društvenim mrežama i portalima ostvarila više od 29 milijun impresija, dok su video materijali kampanje dosegli više od 4 milijuna pregleda. Kada ovim rezultatima nadodamo vidljivost promotivnih materijala na drugim kanalima komunikacije, dolazimo do odličnih promotivnih efekata koji za cilj imaju daljnje poticanje turističkog prometa u segmentu ruralnog turizma.

Podsjećaju kako je zaštitno lice ove uspješne kampanje poznata voditeljica Doris Pinčić, koja na zanimljiv način, odnosno kroz 11 tematskih videa publiku upoznaje sa zanimljivostima odmora i boravka u čistoj prirodi, okusima domaće uzgojene hrane, jedinstvenim doživljajima i autohtonim iskustvima.

“Slavonije nikad dosta! Oduvijek je nepravedno nazivamo tek bogatom ravnicom s obzirom na to da je ona i mnogo više od toga. Ovog puta posjetili smo neku drugu, brdovitu i još šareniju Slavoniju. Koliko god je otkrivamo ona uvijek ima nešto novo za ponuditi.” – stoji u opisu videa.