Sport

Marko Žuljević novi je igrač Slaven Belupa

09-07-2022 • 11:17
Rva
Čestitamo!

Marko Žuljević rođen je u Požegi 16.9.1997. godine, svoju seniorsku karijeru započeo u njemačkim Neugersdorfu i Bautzenu, a branio je boje Bijelog brda, Slavonije i Marsonije. Posebno je impresionirao u proljetnom dijelu prošlog prvenstva kada je za klub iz Slavonskog Broda postigao 17 golova i upisao 13 asistencija. 

Žuljević i Nogometni klub Slaven Belupo dogovorili su jednogodišnju suradnju uz mogućnost produženja na još dvije dodatne. 

Žuljević je u Slaven Belupo stigao na probu u Velikoj i od tada odigrao dvije utakmice,  postigao tri pogotka, protiv Slobode dva i Arisa jedan, te zadovoljio kriterije trenera Zorana Zekića.

“Jako sam sretan što sam potpisao za ovako velik klub i, naravno, što sam potpisao svoj prvi profesionalni ugovor. Nadam se da ću opravdati povjerenje kluba, Uprave i trenera. Lijepo sam primljen u ekipu i osjećam se spreman za dokazivanje na najvišoj razini. Mislim da možemo puno toga pokazati u prvenstvu kao momčad, a ja ću pokušati iskoristiti svaku svoju šansu maksimalno. Naravno, nadam se da ću i zabijati što više golova, ali važnije mi je da svojim radom pomognem ekipi da dođe do dobrih rezultata.” – rekao je Marko Žuljević.

Izvor: NK Slaven Belupo