Scena

Kolovoz u Općini Velika – zabava, turniri, koncerti

25-07-2022 • 09:23
Rva
Počevši sa zabavom na otvorenom, do sportskih i gastronomskih turnira, pa sve do koncerata – zaista se može pronaći nešto za svakoga.

Iz Općine Velika ove godine su odlučili napraviti zabavan i raznolik program tijekom mjeseca kolovoza. Počevši sa zabavom na otvorenom, do sportskih i gastronomskih turnira, pa sve do koncerata – zaista se može pronaći nešto za svakoga.

Uz Općinu Velika, suorganizatori su Turistička zajednica Zlatni Papuk, Turistička zajednica Požeško-slavonske županije, Aquapark Shhhuma, DVD Velika, NK Sloga Trenkovo, NK Papuk Velika, ŠRU Veličanka Trenkovo, BK Mala Velika.

Program Kolovoza u Općini Velika započinje velikom zabavom na otvorenom koja će se održati 04. kolovoza na Starom igralištu u Velikoj, s početkom u 20,30 sati uz Grupu Prestige.

12. i 13. kolovoza održat će se 8. Memorijalni turnir Banožić – Vočinkić, povodom proslave 90 godina Nogometnog kluba „Sloga“ Trenkovo. Turnir će se održati u Sportskom parku u Trenkovu.

13. i 14. kolovoza održat će se Turnir mlađih kategorija Bruno Boban na Športsko rekreacijskom centru u Velikoj.

13. kolovoza od 16 sati, na Trgu u Biškupcima održat će se 4. Biškupački Chill and Grill, a za zabavu će se pobrinuti Tamburaški sastav Merak i Rock band Deminutiv.

14. kolovoza na Spomen trgu hrvatskim braniteljima u Velikoj, održat će se koncert Big Band Požega i gosti, a koncert započinje u 21 sat.

20. kolovoza održat će se 2. Ribarska večer u Trenkovu, na prostoru ribnjaka ŠRU „Veličanka“ Trenkovo, s početkom u 19 sati.

27. kolovoza održat će se 30. Međunarodni boćarski turnir „Mala Velika“ na prostoru boćališta u Maloj Velikoj.

Tijekom cijelog kolovoza održavat će se „Vikendi u Aquaparku Shhhuma“ – DJ Pool party, Tamburaški sastavi tijekom vikenda i nastup Borisa Rogoznice svake nedjelje.