Crna kronika

Dvoje pješaka ozlijeđeno na zebri

16-10-2022 • 08:18
Rva
Ozlijeđeni su 21-godišnjakinja i 26-godišnjak

U subotu 15. listopada 2022. oko 18.40 sati u Pakracu u Ulici kralja Tomislava, 25-godišnji vozač koji je upravljao osobnim automobilom marke „Volkswagen“, daruvarskih registarskih oznaka, nije se obilježenom pješačkog prijelazu približio sigurnom brzinom tako da može zaustaviti svoje vozilo da bi propustio pješake prilikom čega je prednjim desnim rubom vozila udario u 21-godišnjakinju i 26-godišnjaka. Nakon udara pješaci su pali na kolnik i oboje su lakše ozlijeđeni, a protiv vozača slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.
    
Tijekom protekla 24 sata na području PU požeško-slavonske dogodile su se i dvije prometne nesreće s materijalnom štetom, u Pakracu u Ulici Matije Gupca i u mjestu Sulkovci.

U subotu 15. listopada 2022. oko 23.25 sati u Kutjevu u Ulici Hrvatskih branitelja, policijski službenici su prilikom nadzora prometa zaustavili osobni automobil marke „Volkswagen“, požeških registarskih oznaka, a kojim je pod utjecajem alkohola u organizmu u koncentraciji od 2,07 promila upravljao 46-godišnjak.

Budući da je postojala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja 46-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Foto: Ilustracija