Kultura

Dvije stand up komedije ovog tjedna u Gradskom kazalištu

19-04-2022 • 09:10
Tena Protić
Kako je i najavljeno, mnoštvo je toga u programu za travanj. Tako će Gradsko kazalište Požega ovog tjedna ugostiti predstavu stand up karaktera i jednog stand up komičara.

Kako je ravnateljica Valentina Neferović i najavila u gostovanju na Radiju Vallis Aurea, u travnju je mnoštvo aktivnosti, a pogotovo komedija. Tako će Gradsko kazalište Požega ovog tjedna ugostiti predstavu stand up karaktera i jednog stand up komičara.

Ako sam žena nisam konj – stand up komedija koja je već u startu zainteresirala mnoge građane pa su organizatori morali dodati još jedan termin gostovanja.

Opis predstave glasi ovako:

“Komedija za jake žene i hrabre muškarce. Urnebesna komedija o ženi koja traži ljubav. Komična i iskrena priča jedne žene koja, tražeći onog pravog, na momente gubi samu sebe. Priča je to o zaljubljivoj i pomalo naivnoj djevojci od trenutka gubljenja nevinosti do zrelog doba. Suštinski, to je priča svake žene koja nastoji pronaći “onog pravog”. Priča o pametnoj mladoj ženi koja radi glupe stvari. Zbog ljubavi. Zbog biološkog sata. Zbog babe. O babi koja je tjera da se uda. O muškarcima koji ne bi da se ožene. Priča koja će vas nasmijati i rasplakati. Priča koju će svaka žena razumjeti…”

Datum prikazivanja je 21. travnja, ovog četvrtka u 20 sati, a zbog velikog interesa dodan je još jedan termin u 18 sati.

Rezervirajte svoju ulaznicu na 034/273-161, marketing@gkp.hr. Cijena ulaznice je 70.00 kn, a radno vrijeme blagajne blagajne kazališta – srijedom od 10 do 12 sati te sat vremena prije početka predstave.

U Požegu dolazi ludo spontana komedija Gorana Vinčića, “Dežurni krivac” – stand up komedija.

Ova stand up komedija sačuvana je za vikend, 23. travnja, odnosno ove subote s početkom u 20 sati.

“Goran Vinčić Vinča je praktični dokaz da nije mudro tazmanijsku neman spojiti na trofaznu struju. Najenergičniji komičar balkanske stand up scene, majstor crowdworka i improvizacije, masivni Slavonac koji pjeva, glumi, priča, recitira, animira… uglavnom, krivac je za smijeh! Vinča je jedan od šestorice članova BIS comedy kolektiva koji je zaslužan za nasmijavanje tisuće ljudi po cijeloj Hrvatskoj i regiji! Ukoliko niste gledali Vinču, preporučamo prvi red. Ako ipak sjednete u zadnji red, ne brinite – i tamo će vas pronaći!” – kaže opis ove stand up komedije.

Cijena ulaznice je 50.00 kn, rezervacije na broj 034/273-161 ili marketing@gkp.hr.
Radno vrijeme blagajne kazališta – srijedom od 10 do 12 sati te sat vremena prije početka predstave.