Gospodarstvo

“Čovjek – ključ uspjeha“ je Darko Larva

07-10-2022 • 07:49
Rva
Na Danima hrvatskog turizma koji se održavaju u Šibeniku, gospodin Darko Larva, vlasnik imanja Seoski turizam Larva osvojio je nagradu "Domaćin turističkog seljačkog domaćinstva".

Na Danima hrvatskog turizma koji se održavaju u Šibeniku, gospodin Darko Larva, vlasnik imanja Seoski turizam Larva osvojio je nagradu “Domaćin turističkog seljačkog domaćinstva” u kategoriji “Čovjek – ključ uspjeha”. Gospodin Larva svoje imanje ima u Trenkovu, a svojim gostima nude doživljaj mirnog slavonskog sela koje će sve posjetitelje zadiviti svojom prirodnom ljepotom, navode u opisu.

“Ako na trenutak želite pobjeći iz svakodnevnice i ponovo pronaći svoj mir, bez buke stresa i vrtoglavog okretanja kazaljke sata, onda dođite na obiteljsko imanje Klinovac u Trenkovu. Trenkovo će vas zadiviti svojom samozatajnom ljepotom i mirom malog slavonskog sela. Na imanju nastalom 1933. godine, nudim vam  seoski ugođaj proteklih vremena, za druženje uz  šetnju, sportske aktivnosti, domaće životinje, rad na  imanju i to sve uz domaće proizvode. Život na imanju je miran i harmoničan, težak i zanimljiv. Postoji vrijeme za rad i za odmor, vrijeme zabave i blagdana, tugovanja i radovanja, vrijeme momkovanja i ženidbe, vrijeme rađanja i vrijeme umiranja.” – stoji u opisu Seoskog turizma Larva.

Osim toga, Slavonija je osvojila priznanje u kategoriji „Najuspješnija destinacija ruralnog turizma“ na Danima hrvatskog turizma.

„Iznimno smo sretni što na cijelom području županije imamo turističke djelatnike koji su dokaz da ćete se u Zlatnoj Slavoniji uvijek osjećati dobrodošlo. Ovo je treća osvojena nagrada “Čovjek – ključ uspjeha” u posljednje četiri godine koja je stigla u Zlatnu Slavoniju što je pokazatelj kvalitete domaćina. Što se tiče priznanja za najuspješniju destinaciju, priznanje je to cijeloj Slavoniji koja se probija na turističkoj karti Hrvatske, proširuje svoju turističku ponudu, a postojeću konstantno nadograđuje.“ – izjavila je Maja Jakobović, direktorica TZ Požeško-slavonske županije.

 „Požeško-slavonska županija konstantnim ulaganjem i podizanjem kvalitete ukupne turističke ponude uspješno ispunjava želje sve zahtjevnijih gostiju. Povezivanjem svih turističkih usluga i proizvoda na malom području možete posjetiti stare gradove, dvorce i utvrde, ali i moderne posjetiteljske centre koji će vam ispričati objedinjenu priču o životu i vrijednostima našeg područja od prošlosti do danas. Vrhunska poznata vina, tradicionalna i prepoznatljiva gastronomija, kulturna i prirodna baština te aktivnosti na otvorenom atributi su Zlatne Slavonije. Osvojena priznanja pokazatelj su profesionalnosti domaćina na našem području i u samoj destinaciji Slavonija.“ – istaknula je županica Antonija Jozić.

Foto: Kristijan Toplak/TZ PSŽ