Gospodarstvo

Prvi izlazak zimske službe na teren u sezoni 2021./2022.

10-12-2021 • 07:10
Tena Protić
Podsjećamo građane brdskih dijelova grada da sol za posipanje mogu preuzeti u Vukovarskoj 8, od ponedjeljka do petka od 6 do 14 sati i u Industrijskoj 25D od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati.

Mokri kolnici i temperatura zraka ispod nule uzrokovali su smrzavanje kolnika u pojedinim dijelovima grada. Ekipe zimske službe Komunalca Požega d.o.o. na teren su izašle u dva sata iza ponoći, te su do jutarnjih sati rasipali sol u brdskim dijelovima grada i na pojedinim, zaleđenim dionicama u ostalim gradskim ulicama.

S obzirom na to da meteorolozi najavljuju pad temperature zraka tijekom noći, ekipe zimske službe su spremne za nove intervencije kako bi prometovanje gradskim ulicama bilo što sigurnije.

Podsjećamo građane brdskih dijelova grada da sol za posipanje mogu preuzeti u Vukovarskoj 8, od ponedjeljka do petka od 6 do 14 sati i u Industrijskoj 25D od ponedjeljka do petka od 7 do 15 sati. Prilikom dolaska po sol molimo Vas da se pridržavate aktualnih epidemioloških mjera, odnosno da predočite EU digitalnu COVID potvrdu ili odgovarajući drugi dokaz o cijepljenju, preboljenju ili testiranju.

Eventualne poteškoće iz djelokruga rada zimske službe možete nam javiti na dežurni broj zimske službe 099/49 09 481.

Izvor: Komunalac Požega