Scena

[Zlatni Studio] Ružica Maurus je Najbolje novo lice u kazalištu i na filmu 

10-02-2024 • 09:53
Rva
Čestitamo Ružici još jednom na ovoj velikoj nagradi koja zasigurno neće biti jedina u njezinoj karijeri.

Na sinoćnjoj dodjeli najveće medijske nagrade “Zlatni studio” Jutarnjeg lista,  glumica Ružica Maurus pobjednica je u kategoriji kazališta – Najbolje novo lice u kazalištu i na filmu.  

Sve je počelo 8. prosinca 2023. godine kada su objavljene nominacije u kojima je čak dvoje glumaca iz hit predstave Gradskog kazališta Požega “Gostioničarka” dobilo nominaciju: Ružica Maurus za ulogu Gostioničarke Ruže te Marin Klišmanić za ulogu Kapetana Luje Bona. U drugi, finalni krug prošla je Ružica i pobijedila. 

“Čestitamo Ružici  i zahvaljujemo svakome od vas što se glasali za Ružicu, ali i pogledali predstavu “Gostioničarka” u kojoj je Ružica briljantna!”, poručili su iz Gradskog kazališta Požega te objavili nekoliko fotografija sa sinoćnje dodjele. 

Uz Ružicu, dodjeli je prisustvovala i ravnateljica Gradskog kazališta Požega Valentina Neferović, a više o cijelom događaju i o velikom uspjehu predstave “Gostioničarka” doznat ćemo idućeg tjedna u emisiji “Jutro s Matkom”. 

Čestitamo Ružici još jednom na ovoj velikoj nagradi koja zasigurno neće biti jedina u njezinoj karijeri. Ne događa se svaki dan da osvojiš Zlatni Studio kao glumica, a onda ti Tereza Kesovija zaplješće dok pjevaš njezinu pjesmu – o čemu se točno radi, pogledajte u videu.

Foto: Gradsko kazalište Požega