Scena

WINE GALA SPARKLING – Pjenušavi početak ljeta

03-07-2024 • 13:56
Rva
Na jedinstvenoj lokaciji Vinogorja Kutjevo, poziciji Vinkomir, s koje se pruža pogled na cijelu Zlatnu dolinu, posljednjeg vikenda u lipnju održan je drugi u nizu „Wine Gala“ evenata

Na jedinstvenoj lokaciji Vinogorja Kutjevo, poziciji Vinkomir, s koje se pruža pogled na cijelu Zlatnu dolinu, posljednjeg vikenda u lipnju održan je drugi u nizu „Wine Gala“ evenata.

Nakon prvog uspješnog izdanja posvećenog rosé vinima, ovog puta tema su bili pjenušci, njih devet, uz koje je pet sljedova delicija sljubio chef restorana Slavonska kuća Vinkomir Hrvoje Lončarević. Predstavljeni su pjenušci vinarija Josipović, Markota, Kutjevo d.d., Galić, B. Jakobović, Sontacchi i Krauthaker.

Da bi doživljaj bio potpun i edukativan pobrinuo se sommelier Darko Lugarić, vodeći goste kroz degustaciju, dok se za glazbeni užitak pobrinuo dvojac GemJams.

Ovakav koncept promocije destinacije osmislila je Turistička zajednica Požeško-slavonske županije, te ga u suradnji s Udrugom Kulturist iz Požege provela. Rezultat su uspješnog partnerskog odnosa dva iznimna „Wine Gala“ eventa, čija se nova izdanja mogu očekivati i u budućnosti.

Izvor: Turistička zajednica Požeško-slavonske županije