Scena

[VIDEO] Pitali su prolaznike “znate li nabrojati tri grada Požeško-slavonske županije?”

05-07-2024 • 10:12
Rva
Nabrojali su tako naše gradove Ilok, Slavonski Brod, Osijek, Baranja (?), Županja…

Ekipa s Dnevno.hr je putem svog TikTok profila pitala prolaznike “znate li nabrojati tri grada Požeško-slavonske županije?”. U videu su prikazali šest odabranih koji su svojim odgovorima malo nasmijali gledatelje, ali i pokazali nama iz Zlatne doline kako stojimo na karti kod pojedinaca. Vjerujemo kako su upitali više prolaznika tijekom dana i odabrali šest najboljih. Također nam nije poznato koja je lokacija snimanja u pitanju.

Nabrojali su tako naše gradove Ilok, Slavonski Brod, Osijek, Baranja (?), Županja… Većina ih je znala za Požegu koja je u samom nazivu županije. Znali su i za Kutjevo, grad graševine i poznatog vinogorja, a našli su se tu Pakrac, grad Slavonskog banovca i velike povijesne važnosti za Hrvatsku, kao i Lipik, grad koji će uskoro otvoriti Egelu lipicanaca. Cijeli video pogledajte u nastavku.

@dnevno.hr Vjerovali li ili ne, Požega je u Požeško-slavonskoj županiji 😅 #dnevnohr #pozega #slavonija #zupanije #kutjevo #ilok #pozeskoslavonska #anketa #voxpopuli #streetinterwiev #fy #fyp #tiktok #viraltiktok ♬ original sound – dnevnohr