Društvo

[VIDEO] Iznenadili profesoricu Zdenku Ivkić i priredili joj ispraćaj u mirovinu

21-06-2024 • 12:46
Rva
Danas su učenice i učenici Poljoprivredno-prehrambene škole Požega pripremili svečani ispraćaj profesorici Zdenki Ivkić koja ide u mirovinu.

Danas su učenice i učenici Poljoprivredno-prehrambene škole Požega pripremili svečani ispračaj profesorici Zdenki Ivkić koja ide u mirovinu. Profesorica Ivkić, dipl. Ing. agronomije u Školi radi 27 godina kao nastavnica strukovnih predmeta te se isticala svojim znanjem, a posebno u radu s učenicima s teškoćama, poručili su u svojoj objavi iz Poljoprivredno-prehrambene škole.

“Pristupala im je s puno ljubavi, pažnje i upornosti. Nije joj bio problem ponavljati, ponavljati i ponovno objašnjavati kako bi njeni učenici stekli znanja i potrebne vještine iz struke. Uvijek je imala poseban osjećaj i toplinu za njihove potrebe. Znala je prilagoditi metode poučavanja njihovim životnim situacijama. Koliko je voljela rad s učenicima pomoćnih zanimanja dokazuje i činjenica da je upravo ona pokrenula, osmislila i pripremila prvi projekt financiran iz sredstava Europske unije na našoj Školi pod nazivom ” Povezani cvijećem”. Ovim projektom, učenice i učenici pomoćnih zanimanja, između ostaloga, dobili su i plastenik zahvaljujući kojem mogu o svojoj struci učiti na suvremen način. Draga profesorice Ivkić vaša će nam toplina i dobrota nedostajati! Uživajte u zasluženoj mirovini!” – poručili su iz Poljoprivredno-prehrambene škole Požega. Video koji su prenijeli na svojoj Facebook stranici možete pogledati u nastavku.