Uncategorized

Veliki uspjeh Kempfovaca na Državnom prvenstvu za učenike s intelektualnim teškoćama

22-03-2024 • 10:46
Rva
Osvojili su čak četiri medalje! Za požešku Školu nastupili su učenici Josip Pujić, Marko Fila, Marija Vukoja, Doris Davidović, Samanta Prispilović, Sara Turkalj, Marija Bešlić i Marko Severović.

Već dugi niz godina učenici posebnih odjela Osnovne škole Julija Kempfa nastupaju na Državnom prvenstvu školskih sportskih društava Republike Hrvatske. Čak 359 uzbuđenih sportaša natjecalo se u atletici, plivanju, stolnom tenisu, pikadu i štafetnim igrama.

Za požešku Školu nastupili su učenici Josip Pujić, Marko Fila, Marija Vukoja, Doris Davidović, Samanta Prispilović, Sara Turkalj, Marija Bešlić i Marko Severović. Neprekidno veselje, podrška i zajedništvo uljepšali su ovo natjecanje i ostavili nezaboravan dojam na sve koji su sudjelovali i pratili natjecanja, poručili su iz škole.

Kempfovci su dali sve od sebe kako bi predstavili svoju školu, grad i županiju te su ostvarili izvrsne rezultate – osvojili su čak četiri medalje! Josip Pujić osvojio je 2.mjesto na utrci na 400 metara te 3.mjesto u skoku u dalj s mjesta. Marija Vukoja osvojila je 3. mjesto u bacanju loptice, a Marko Fila, Josip Pujić i Marija Vukoja osvojili su 2. mjesto u štafetnoj igri. Voditelji i mentori naših učenika su Aleksandra Salontai Pavković, Dario Pisker i Alen Ivanović.