Scena

Vakula je rekao da će Moto susreti u Pleternici biti popraćeni lijepim vremenom, a tu je i odličan program!

02-07-2024 • 12:02
Rva
Moto susreti ovog vikenda ispunjavaju pleterničke ulice zvukom motora, a Hipodrom u Pleternici ponovno postaje mjesto zabave i dobre glazbe!

Moto klub Bulls Pleternica po trinaesti put organizira Moto susrete u Pleternici, a tim povodom nam je danas u emisiji „Jutro s Matkom“ gostovao predsjednik Flamenko Senjak Flac. Nakon bogatog programa LIDAS-a i Međunarodnog konjičkog turnira, red je došao i na tradicionalne Moto susrete.

Moto susreti ispunjavaju pleterničke ulice zvukom motora, a Hipodrom u Pleternici ponovno postaje mjesto zabave i dobre glazbe!

Sve nam se održava 5. i 6. srpnja i ulaz je besplatan! Prvog dana je okupljanje motorista na području Hipodroma, a navečer će nastupiti Fair Play band iz Slavonskog Broda te Opća Opasnost! Do dugo u noć sve će zabavljati DJ u prostoru šatora. Odlični koncerti poslužit će kao uvod i zagrijavanje atmosfera za subotu kad je centralno događanje. Defile motorista ulicama Pleternice započet će od 15 sati, kao i uvijek vrhunski Stunt show Dejana Špoljara koji se planira za 17 sati.

„On je jedan od najboljih u tome. Pozivam sve roditelje s djecom, dođite i dovedite ih, ništa vas ne košta, a djeca će biti oduševljena. Čovjek se vozi na glavi, unatraške, svakako se vozi. Dođite, podržite nas i bit će atraktivno sto posto.“ – pozvao je Flac.

Nakon Stunt showa i defilea ulicama grada vraćamo se na Hipodrom gdje će biti moto igre. U večernjim satima nastupiti će grupa The Trio iz Karlovca, a izvođač večeri je Željko Bebek koji se ponovno vraća napraviti odličnu atmosferu u pleterničkom kraju.

Tijekom lipnja i srpnja zaista je mnoštvo događanja na području Zlatne doline, a to dovodi i do mnogih poklapanja pa mnogi posjetitelji budu u dilemi gdje otići i što odabrati. Flac je naglasio kako se nada da je ovo zadnja godina da se pleternički Moto susreti poklapaju s Požega Urban festom, ali svakako je dobro da i dalje svatko može pronaći nešto za sebe gdje god pošao.

Za sve goste koji se odluče za kampiranje, za njih je predviđen prostor i on se ne naplaćuje, a također će biti osigurana i drva. Za smještajne kapacitete u gradu i okolici kao i za bilo kakve druge informacije slobodno kontaktirajte Moto klub Bulls na njihovoj službenoj Facebook stranici, na Instagramu ili putem broja mobitela 098/798-719.

Flac je također rekao da je zvao Vakulu i provjerio kakvo ih vrijeme očekuje: “Rekao je kako će ovo biti prvi put da ćemo imati dva sunčana dana otkad se održavaju Moto susreti u Pleternici.”

„Pozivam ovim putem sve ljubitelje dobrog provoda, dobre glazbe i motora da dođu na Hipodrom u Pleternicu, da se družimo i da napravimo pravi show! Ovim se putem zahvaljujem svima koji nam pomažu u organizaciji, mi smo osuđeni da tražimo pomoć od drugih ljudi. Tu nam pomaže Grad Pleternica i Turistička zajednica Grada Pleternice, kao i Požeško-slavonska županija. Naravno da bi to sve moglo biti više, međutim za sada je takva situacija, nadamo se da će to ići na višu razinu pa da i mi možemo organizaciju dići na višu razinu. Imamo tu praksu od prvih Moto susreta da ne naplaćujemo ulaz, s ovim koncertima i stunt show-om mi na neki počastimo građane. Neka praksa se pokazala da gdje se naplaćuje ulaz, ljudi okrenu leđa i neće više doći. Držimo se toga od prvog dana, kad više ne budemo mogli tako onda nećemo ni organizirati.“ – rekao je Flamenko Senjak, predsjednik Moto kluba Bulls Pleternica.

Cijeli razgovor poslušaj na našem Mixcloud kanalu