Gospodarstvo

Uz proslavu Grgureva prezentirali vina Zlatne doline i Fakultet turizma i ruralnog razvoja u Požegi

18-03-2024 • 08:39
Rva
Povodom Dana grada Požege Udruga diplomiranih studenata ALUMNI "FTRR", Vinum Academicum  i Studentski centar Požega u suradnji s Fakultetom turizma i ruralnog razvoja u Požegi održali su prezentaciju Fakulteta.

Povodom Dana grada Požege Udruga diplomiranih studenata ALUMNI “FTRR”, Vinum Academicum  i Studentski centar Požega u suradnji s Fakultetom turizma i ruralnog razvoja u Požegi, u požeškoj pješačkoj zoni ispred trgovine Akademskih vina Zlatne doline organizirali su “Prezentaciju Fakulteta turizma i ruralnog razvoja u Požegi”.

Tom prilikom mogle su se čuti brojne informacije koje se odnose na rad i aktivnosti same institucije te njezinih smjerova. Sve nazočne pozdravili su predsjednik ALUMNI “FTRR” Bruno Horvat mag.oec, doc.dr.sc. Berislav Andrlić prodekan za razvoj i poslovanje te dekan prof.dr.sc. Borislav Miličević. Tijekom izlaganje svi prisutni su mogli saznati sve o aktivnostima koje se odnose na Fakultet, odnosno njegovu fokusiranost na znanstveno-istraživački rad, izvrsnost, osiguranje kvalitete te suradnje s lokalnom zajednicom s ciljem brze zapošljivosti studenata u sektoru turizma, ugostiteljstva i povezanih djelatnosti.

Tijekom predstavljanja mogla su se degustirati Akademska vina posebno odabrana za ovu promociju Graševina, Pinot sivi Kumovo, Rose i Pinot bijeli. Uz vino su bile poslužene i vinske kiflice te ostali pekarski proizvodi. Prigodnu degustaciju vina vodio je donedavni student Fakulteta Blaž Arežina. Nakon odrađene promocije, na Trgu Svetog Trojstva u Požegi u sklopu projekta Zeleno-plavo studenti Fakulteta Petar Klarić i Sara Mesić organizirali su specijalnu degustacija salenjaka, štrudla, bazlamače i čvarkuša pripremljenih u Studentskom domu u Požegi. Na navedenim promocijama bili su nazočni članovi udruge ALUMNI “FTRR” Slavenko Čuljak, Zdravko Matičević, Vedran Kovačević, Vjekoslav Pišmiš, Milan Paun i Domagoj Prša ravnatelja požeškog Studentskog centra.

Izvor: Udruga Alumni FTRR