Sport

Uspješan Tommy turnir u malom nogometu za četvrtaše Kanižlićeve škole

10-06-2024 • 08:00
Rva
U finalnoj su utakmici izgubili od Škole nogometa Batrina i osvojili drugo mjesto!

U okviru plazma sportskih igara mladih ove se godine prvi put održava Tommy turnir, turnir u malom nogometu za djecu koja su 2013. godište i mlađa. Odlična je to prilika za sve mlade igrače do 12 godina koji žele pokazati svoje sportske vještine na terenima diljem hrvatske. S Obzirom na to da se održava prvi put, turnir je organiziran u desetak gradova širom Republike Hrvatske, između ostalog i u Slavonskom Brodu.

Tijekom travnja i svibnja u Slavonskom Brodu organizirano je nekoliko kvalifikacijskih turnira, a na jednom od njih sudjelovali su učenici četvrtih razreda Osnovne škole Antuna Kanižlića. Osvojili su prvo mjesto i osigurali sudjelovanje na Županijskoj završnici. Županijsko natjecanje održano je 8. lipnja na Sportsko rekreacijskom centru Klasije u Slavonskom Brodu.

Nakon prolaska grupe, učenici Kanižlićeve škole došli su do finala, a u finalnoj su utakmici izgubili od Škole nogometa Batrina i osvojili drugo mjesto.

„Bez obzira na drugo mjesto, izuzetno smo ponosni na njihov uspjeh jer su igrali bez zamjena na klupi na velikoj vrućini. nije bilo lako jer su četiri ekipe koje su se natjecale bile nogometni klubovi Brodsko-posavske županije stoga je uspjeh tim veći. Za Kanižlićevu školu igrali su Josip Ćorluka, Mario Ćorluka, Leon Drkulec, Mato Barić, Ivan Sigurnjak i Jakov Šarić. Čestitamo ekipi Škole nogometa Batrina na fair playu. Oni u srpnju putuju u Rijeku na državnu završnicu. Nas veseli što Kanižlićeva škola ipak ima predstavnika i na državnoj završnici. Naime, učenik Ante Teskač dugogodišnji je igrač ove Škole nogometa. Sretno svima!“ – poručili su iz Osnovne škole Antuna Kanižlića.