Sport

U Vidovcima održan Memorijalni turnir “Marko Dumančić”

26-06-2024 • 07:41
Rva
Glasni navijači pobrinuli su se za odličnu nogometnu atmosferu, a na kraju su svi izašli kao pobjednici!

Proteklog vikenda u Vidovcima je održan deveti po redu dječji turnir koji prvi puta nosi ime Marka Dumančića, dugogodišnjeg sportskog djelatnika, bivšeg igrača i tajnika Dinama koji nas je prerano napustio u prosincu prošle godine u 46. godini.

I ove godine u Vidovcima su se potrudili oko organizacije, definitivno je riječ o turniru na kojem se svi sudionici i posjetitelji osjećaju odlično i dobrodošlo. Travnjak u idealnom stanju zaslužan je i za odlične prezentacije malih nogometaša, glasni navijači pobrinuli su se za odličnu nogometnu atmosferu, a na kraju su svi izašli kao pobjednici!

“Zahvalio bih se svima koji su pomogli u organizaciji turnira, od sponzora i donatora do naših članova koji su se potrudili sve pripremiti. Veliko hvala i našim roditeljima koji su na smjene odrađivali posao, svi su ugradili dio sebe da na kraju imamo ovako lijepu priču. Hvala svim našim sportskim prijateljima koji su svojim dolaskom uveličali ovaj naš turnir, mogu samo poručiti da ćemo se potruditi da sljedeće godine bude još bolji.” – rekao je predsjednik Dinama Marinko Marić za Sportalo.hr.

“Dobili smo sve ono što i propagiramo, prijateljstvo, radost, obitelj, zajedništvo, a uz to i dobar nogomet. Zaista želim i ovim putem poslati poruku da je ovdje rezultat najmanje važan, nije bitno tko je pobijedio tko izgubio u nekoj utakmici, važna su neka nova prijateljstva, neka nova iskustva koja smo svi skupa dobili, od najmlađih do najstarijih. Moram se zahvaliti Upravi kluba i roditeljima koji su se pobrinuli da imamo sve što trebamo, da ova djeca mogu uživati u nogometu i svemu oko njega. Hvala svim našim sportskim prijateljima na dolasku u Vidovce, povratne informacije su pozitivne i to nas zapravo najviše veseli.” – poručio je Krunoslav Pranjić, voditelj Škole nogometa Dinama za Sportalo.hr .

Puno je detalja koje bi mogli nabrojati kojima su Vidovčani oduševili, prvi koji ćemo spomenuti je onaj najemotivniji, uoči početka turnira zajednički su posjetili posljednje počivalište Marka Dumančića, molitvom, cvijećem i svijećama pokazali su da ga ne zaboravljaju. Na samom turniru, na toliko puta “ranjenom” stadionu spremili su sjajne uvjete, djeca su imala klimatizirane svlačionice, savršen teren, dežurnog liječnika za slučaj nekakve ozbiljnije ozljede. Zaista, turnir za primjer, piše Sportalo.hr.

Izvor: sportalo.hr