Kultura

U ispunjenom Kazalištu završnim produkcijama se predstavili plesači Plesnog studija Marine Mihelčić

10-06-2024 • 07:44
Rva
Plesni studio Marine Mihelčić održao je dvije završne produkcije svog studija s preko sto učenika, protekle subote, 8. lipnja u Gradskom kazalištu Požega.

Plesni studio Marine Mihelčić održao je dvije završne produkcije svog studija s preko sto učenika, protekle subote, 8. lipnja u Gradskom kazalištu Požega. U popodnevnim satima održana je predstavu za mlađi dobni uzrast pod nazivom Dan obojen maštom.

Predstavili su se plesači od tri do sedam godina, uz nešto starije kolegice u dobi od 8 i 9 godina, a koreografije su osmislile Adrijane Jurić i Marine Mihelčić. Ispunjeno kazalište i veliki pljesak bila nam je najveća nagrada, za sve dane i sate uloženog truda, poručili su iz Plesnog studija.

Večernja predstava bila je produkcija pod nazivom Plesači prvog reda. Bilo je glume, plesa, uživanja u svakom trenutku ove predstave. Sve su to osjetili i u publici, koja je burnim pljeskom pokazala koliko im se sviđao naš novi projekt, dodaju iz Plesnog studija Marine Mihelčić.

Uskoro slijedi natjecanje u Sportskoj dvorani Tomislav Pirc, dana 15. i 16. lipnja, zatim nastup u prigodi Ivanjskog krijesa na Trgu Svetog Trojstva u Požegi.