Sport

STK Požega: Velika dominacija u Slavonskom Brodu

20-05-2024 • 12:34
Rva
STK Požega predstavio je 16 djece u različitim dobnim kategorijama, a kraj sezone okrunili su dominacijom, te dokazali da se težak rad i zahtjevni treninzi svakako isplate

Završni turnir ove sezone, „Slavonski Brod Open“, okupio je mlade stolnotenisačice i stolnotenisače iz Osijeka, Požege, Slavonskog Broda, Godinjaka, Našica, Virovitice i Vinkovaca. STK Požega predstavio je 16 djece u različitim dobnim kategorijama, a kraj sezone okrunili su dominacijom, te dokazali da se težak rad i zahtjevni treninzi svakako isplate.

U kategoriji klinceze Mia Šarčević osvojila je zlato, a Brigita Mandić broncu. Kategorija najmlađi kadeti – Ivano Špehar prvo mjesto i zlato, dok je Niko Škoko Zdelar bio treći.

U mlađim  kadetima Tom Pirc bio je uvjerljivo prvi, a Vigo Škoko Zdelar drugi. U kategoriji kadeti Ivan Smiljanić osvojio je zlato, dok je u kategoriji kadetkinja Nera Vujasinović osvojila prvo, a Laura Ambruš drugo mjesto.

Također su pohvalili igru i Mateja Barišića, Nike Bunjevac, Lede  Pervan, Stjepana Mandića, Luke Marinovića, te najmlađeg na turniru Vigu Kiša. Iz kluba su zahvaliti roditeljima na pomoći u organizaciji prijevoza, te trenerima u vođenju igrača.