Crna kronika

S 1,95 promila alkohola u krvi vozio traktor i skrivio prometnu nesreću

05-06-2024 • 09:09
Rva
Budući da je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 44-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije

Policijsko izvješće: U utorak 4. lipnja 2024. oko 19.25 sati u Požegi u Ulici Šeovački put, 44-godišnji vozač koji je prije stjecanja prava na upravljanje i pod utjecajem alkohola od 1,95 promila upravljao neregistriranim traktorom, prešao je vozilom na suprotnu stranu kolnika i prednjim dijelom vozila udario u lijevu bočnu stranu osobnog automobila kojim je upravljala 38-godišnjakinja.

Budući da je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja, 44-godišnjak je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Tijekom protekla 24 sata na području Policijske uprave požeško-slavonske dogodila se i prometna nesreća s materijalnom štetom u Požegi na raskrižju ulica Lovre Matačića i Vilima Korajca.

Pod utjecajem alkohola od 1,53 promila upravljao osobnim automobilom

Policijsko izvješće: U utorak 4. lipnja 2024. oko 14.20 sati u mjestu Ferovac, policijski službenici su u prometu zatekli 53-godišnjeg vozača koji je pod utjecajem alkohola od 1,53 promila upravljao osobnim automobilom. Budući da je postajala opasnost da će nastaviti s činjenjem prekršaja vozač je smješten u posebnu prostoriju policije i protiv njega slijedi prekršajni nalog zbog počinjenog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama.

Požar na osobnom automobilu

Policijsko izvješće: U utorak 4. lipnja 2024. oko 14.50 sati u mjestu Velika u Strossmayerovoj ulici, uslijed prenošenja topline sa ispušne grane motora na gorive dijelove došlo je do požara na osobnom automobilu kojim je upravljao 71-godišnjak.

Foto: Screenshot/Google maps