Društvo

Putovanje kroz vrijeme: Dan otvorenih vrata Osnovne škole Zdenka Turkovića

15-05-2024 • 07:44
Rva
Škola je bila ispunjena aktivnostima na različitim stanicama koje su simbolizirale život i obrazovanje nekadašnjih vremena.

Osnovna škola Zdenka Turkovića oživjela je svoje hodnike i učionice u sklopu projekta “Tragom obitelji Turković” organizirajući Dan otvorenih vrata. Događaj je započeo u dvorani škole gdje su učenici izveli raznovrsne igrokaze i pjesme, stvarajući ugođaj topline i zajedništva. Nakon tog početnog programa, krenulo se u avanturu istraživanja po školi.

Učenici su bili raspoređeni u 17 grupa, a škola je bila ispunjena aktivnostima na različitim stanicama koje su simbolizirale život i obrazovanje nekadašnjih vremena. Kroz prezentacije, igre, videouradke i radionice, učenici su imali priliku upoznati se s tradicionalnim načinima učenja i života u školi. Oduševljeno su sudjelovali u igrama koje su se nekada igrale bez tehnologije te su imali priliku saznati više o tradicionalnim zanatima i radionicama.

Ovaj Dan otvorenih vrata bio je pun pogodak, pružajući učenicima i posjetiteljima priliku da se povežu s prošlošću škole i obrazovnog sustava. Sve pohvale idu organizatorima i djelatnicima škole koji su svojim angažmanom, trudom i vremenom učinili ovaj događaj nezaboravnim, piše Kutjevački.hr.

Izvor: kutjevacki.hr