Kultura

Predavanje u Knjižnici: “Što čini dobrog šefa?”

08-05-2024 • 07:40
Rva
Društvo psihologa Požeško-slavonske županije u suradnji s Gradskom knjižnicom Požega poziva na predavanje "Što čini dobrog šefa?" - Ulaz je slobodan!

Društvo psihologa Požeško-slavonske županije u suradnji s Gradskom knjižnicom Požega poziva na predavanje “Što čini dobrog šefa?”. Tom će prilikom ugostiti uglednog sveučilišnog profesora i stručnjaka u području psihologije rada, Požežanina dr.sc. Zvonimira Galića, voditelja Katedre za psihologiju rada na Odsjeku za psihologiju Filozofskog fakulteta u Zagrebu.

“Naime, istraživanja su pokazala kako je više od 50 posto rukovodećih osoba neuspješno u vođenju ljudi, a čak 50 posto odluka koje donose rezultiraju neuspjehom, dok 3/4 zaposlenih smatra svoje nadređene najsnažnijim izvorom stresa na radnom mjestu. Razlozi za neuspjeh ljudi na rukovodećim pozicijama uglavnom su povezani s njihovim psihološkim karakteristikama. Tijekom predavanja otkrit ćete koji su pet osnovnih socijalnih kompetencija ključni za uspjeh na rukovodećem mjestu. Nadamo da ćete iskoristiti ovu izvanrednu priliku za dobivanje novih spoznaja i efikasnih metoda iz psihologije vođenja.” – poručili su iz Društva psihologa Požeško-slavonske županije.

Predavanje će se održati u Gradskoj knjižnici Požega u petak, 10. svibnja 2024. godine s početkom u 19 satiUlaz je slobodan