Sport

Poziv za besplatnu Školu kuglanja Požeškog športskog saveza i Kuglačkog kluba Nove nade

13-06-2024 • 08:02
Rva
"Dođite i upoznajte se s kuglanjem, sportom u kojem je Hrvatska jedna od vodećih u svijetu!"

Požeški športski savez i Kuglački klub Nove nade će i ove godine organizirati svoju tradicionalnu ljetnu Školu kuglanja što podrazumijeva se organizirani i kontinuirani rad s učenicama i učenicima osnovnih i srednjih škola.

Želja organizatora je da se kod djece, bez obzira na njihove sposobnosti, omogući prije svega razvoj njihovih motoričkih sposobnosti, a samim time i emocionalnih, psiholoških i socijalnih potencijala.

Sam program i sve aktivnosti vezane za njegovu realizaciju ima za cilj:

  • Cjelokupan razvoj djeteta
  • Promociju kuglačkog sporta
  • Stvaranje vrhunskog sportaša

Voditelj programa je trener kuglanja Robert Bakić koji ujedno obavlja i funkciju trenera u Kuglačkom klubu „Nove Nade“ iz Požege.

Škola kuglanja održat će se na Gradskoj kuglani u Požegi od 1. do 31. srpnja 2024., a termini su svaki ponedjeljak, srijeda i petak od 17,00 do 20,00 sati. Polaznici će tijekom cijelog mjeseca srpnja odraditi ukupno 14 treninga, odnosno 21 sat obuke. Proteklih godina radilo se u dopodnevnim satima, a termini su se usklađivali sa Školom plivanja Požeškog športskog saveza koja se također odvija tijekom srpnja.

Upisi u školu kuglanja su u subotu, 29. lipnja od 16,00 do 18,00 sati na Gradskoj kuglani u Požegi na adresi Osječka ulica 8, a raniji upisi mogući su na broj mobitela 099/428-1120 (trener Robert Bakić). Zainteresirani roditelji, djeca i mladi mogu opširnije informacije dobiti na isti broj kod trenera Bakića.

“Posebno ističemo, škola kuglanja za sve polaznike je kao i svih proteklih godina potpuno besplatna! Polaznici moraju imati na obuci svoje tenisice, hlačice i majicu. Dođite i upoznajte se s kuglanjem, sportom u kojem je Hrvatska jedna od vodećih u svijetu!” – poručili su organizatori.