Sport

Požežani opet uvjerljivo najbolji

05-02-2024 • 11:24
Rva
Proteklog vikenda u Požegi je održan Regijski turnir Zapadne Slavonije

Proteklog vikenda u Požegi je održan Regijski turnir Zapadne Slavonije na kojemu su se okupili najbolji igrači iz Virovitice, Bjelovara, Lipika, Slavonskog Broda i Požege. Mladi igrači nastupali su u kategorijama klinci, klinceze i najmlađi kadeti. Stolnoteniski klub Požega se predstavio s najboljim natjecateljicama i natjecateljima, te dokazao kvalitetu u vrlo zahtjevnom i teškom sportu.

U kategoriji Klinci, Niko Škoko Zdelar osvojio je zlatnu medalju bez izgubljenog seta, drugi je bio njegov klupski kolega Matija Veić, a treći Rafael Bartek iz Slavonskog Broda. Prvo mjesto u kategoriji Klinceze zauzela je Mia Šarčević, drugo mjesto Brigita Mandić, i treće Martina Veić i Elena Andrlić. Sve su članice STK Požega. U kategoriji Najmlađi kadeti teškim i zahtjevnim mečevima zlato je osvojio Ivano Špehar, srebro Tom Pirc (oba igrača STK Požega), dok su treće mjesto podijelili Teo Štiks iz Virovitice i Marin De Martini iz Lipika.

„Čestitke našim mladim sportašima, sa željom da ustraju u  naporima i odricanjima koje ovaj sport itekako zahtijeva. Također hvala svim roditeljima i trenerima na pomoći.“, poručili su iz STK Požega.