Scena

Požega Urban Fest – Dobre vibracije #3 uz Let 3!

14-03-2024 • 10:50
Rva
Organizatori su u starom sastavu i ove godine, a polako su počeli najavljivati i izvođače. S vijestima su krenuli odmah „žestoko“ jer su najavili nastup grupe Let 3!

Kako smo već pisali protekloga tjedna, ovogodišnje treće izdanje Požega Urban Fest – Dobre Vibracije održat će se tijekom dva dana, 5. i 6. srpnja. Organizatori su u starom sastavu i ove godine, a polako su počeli najavljivati i izvođače. S vijestima su krenuli odmah „žestoko“ jer su najavili nastup grupe Let 3!

No, prvo da najavimo naše domaćine Big Band Požega koji će prvoga dana otvoriti Fest s potpuno novim programom i zanimljivim iznenađenjima. Prema dostupnim informacijama, pripreme su već počele, a u njihovoj glazbi uživamo u petak, 5. srpnja!

Prvi od ovogodišnjih izvođača na drugoj večeri Požega Urban Fest – Dobre Vibracije #3 je legendarni bosanskohercegovački bend uz koji Požega sigurno neće biti grad bez boje – Letu Štuke!

Druge večeri također će nastupiti i Let 3, najavili su tako organizatori. Oduševljeni požeškom publikom, nakon nekoliko godina vraćaju se u naš grad pružiti i primiti dozu nesvakidašnjeg ludila!

S nestrpljenjem očekujemo koga će još od izvođača ekipa Dobrih vibracija najaviti za ovogodišnje izdanje Požega Urban Festa. Naravno za sve informacije pratite RVA, stranicu Big Band Požega kao i Instagram profil @bigbandpozega. Kako bi odmah doznali sve o Požega Urban Fest Dobre vibracije #3, pratite i Facebook event.