Scena

Počeo je izbor najljepšeg i najboljeg vrtića u Hrvatskoj, natječu se Tratinčica i Grozdić!

12-06-2024 • 12:46
Rva
U izboru sudjeluju dva dječja vrtića s područja Požeško-slavonske županije!

Za titulu najljepšeg i najboljeg vrtića bori se 40 vrtića iz 23 grada i 16 općina – sve vrtiće možete pogledati i za svoje favorite glasati na Facebook stranici Gradonačelnik.hr do 19. lipnja u podne, kad se zaključuje izbor. Četvrti po redu Izbor najljepšeg i najboljeg vrtića u Hrvatskoj, ovaj put izbor se provodi na dvije platforme – Najljepši vrtić bira se putem Facebooka i tu će pobjednika izabrati korisnici, dok će Najbolji vrtić, temeljem posebnih prijava i kriterija, izabrati stručni žiri.

Ovim jedinstvenim izborom gradonačelnik.hr na jednom mjestu okuplja najljepše vrtiće u zemlji te na taj način dodatno promiče i potiče ulaganja u predškolski odgoj, stručnost, zalaganje i angažman vrtića kao i njihovu proaktivnost u podizanju odgojnih standarda i sadržaja koje nude djeci, ali i njihovim roditeljima. Naš projekt prepoznali su i u najvišim stručnim institucijama – Ministarstvu znanosti i obrazovanja te Agenciji za odgoj i obrazovanje te su se uključili kao pokrovitelji. U suradnji s njima izradili smo kriterije temeljem kojih će njihovi predstavnici – Larisa Ott Filipović, voditeljica Službe za rani i predškolski odgoj i obrazovanje Ministarstva znanosti i obrazovanje i  Inga Seme Stojnović, viša savjetnica za ravnatelje u predškolskim ustanovama u Agenciji za odgoj i obrazovanje te predstavnik gradonačelnik.hr-a, ocijeniti i izabrati pobjednike među vrtićima koji će se natjecati za titulu najboljeg u Hrvatskoj.

U izboru sudjeluju dva dječja vrtića s područja Požeško-slavonske županije!

U izboru sudjeluju dva dječja vrtića s područja Požeško-slavonske županije, Dječji vrtić Tratinčica iz Pleternice i Dječji vrtić Grozdić iz Kutjeva. U nastavku prenosimo objavu koju je potrebno lajkati kako bi dali svoj glas.

Glasati se može za više vrtića, a bitno je naglasiti da će u zbrajanju glasova računati samo lajkove na čitavu objavu, odnosno galeriju slika, a ne i pojedinačne fotografije vrtića. Zbog transparentnosti i izbjegavanja višestrukog glasovanja, u zbrajanju rezultata priznati samo lajkove na objave na našoj stranici. Također, napominju kako će od ukupnog rezultata oduzimati sve lajkove sa lažnih profila s kojima su se, na žalost, susretali u proteklim izborima.

Pobijedit će vrtić koji u konačnici bude imao najviše lajkova, pa ovim putem pozivaju sve gradove, njihove vrtiće i sve one koji imaju svoje favorite, da podijele objavu svog vrtića i pozovu svoje sugrađane da ga svojim glasovima podrže!