Sport

Plamene će u polufinalu Kupa Ružice Meglaj Rimac igrati protiv Šibenika

29-02-2024 • 07:26
Rva
U prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza danas je održan ždrijeb parova za završnicu Kupa “Ružica Meglaj-Rimac”, koja će se 15. i 16. ožujka održati u Požegi.

U prostorijama Hrvatskog košarkaškog saveza danas je održan ždrijeb parova za završnicu Kupa “Ružica Meglaj-Rimac”, koja će se 15. i 16. ožujka održati u Požegi. Na završnom turniru pored domaćina Plamen Požege naći će se još branitelj naslova Ragusa (Dubrovnik), Šibenik te Medveščak (Zagreb).

Na izvlačenju su bili nazočni predstavnici svih klubova, odnosno Vladimir Englman (Plamen Požega), Krešimir Nađ (Ragusa), Iva Borović (Medveščak) i Korana Longin (Šibenik) te glavni tajnik HKS-a Josip Vranković i povjerenik natjecanja Darko Kotaranin.

Voljom ždrijeba odlučeno je kako će prvi na požeški parket ŽKK Plamen Požega i ŽKK Šibenik i to u petak, 15. ožujka u 17,00 sati, dok će se drugi polufinalni dvoboj između Medveščaka i Raguse odigrat istog dana od 20.00 sati.

Finalni susret na rasporedu je u subotu, 16. ožujka od 15.00 sati. Svi oni koji nisu u mogućnosti doći na utakmice moći će ih pratiti na Sportskoj televiziji koja će sva tri susreta u svom programu imati u prijenosu uživo. 

Požeške košarkašice priželjkivale su Ragusu ali su na kraju ipak dobile Šibenik koji je možda i najlakši protivnik, ali će sigurno napraviti sve da uđe u finale. Plamene će trebati pomoć svojih navijača i sugurno je da će Sportska dvorana Tomislav Pirc u petak, 15. ožujka od 17,00 sati biti ispunjena do kraja. 

Foto: Marin Sušić / HKS