Društvo

Osnivačka skupština Udruge Društvo naša djeca Kutjevo

06-06-2024 • 13:38
Rva
Za predsjednicu Udruge izabrana je Anamarija Ketović, dok je za tajnicu izabrana Tajana Andrišek Kamenčak.

Na inicijativu djelatnika Gradske uprave Grada Kutjeva i gradonačelnika Josipa Budimira, jučer je u Gradskoj vijećnici održana osnivačka skupština Udruge Društvo naša djeca Kutjevo. Za predsjednicu Udruge izabrana je Anamarija Ketović, dok je za tajnicu izabrana Tajana Andrišek Kamenčak.

Savez društava Naša djeca najstarija je i najveća organizacija za djecu u Republici Hrvatskoj koja brine o djeci od 1950. Udrugama je samim time cilj ostvariti bolji položaj djece u društvu i zaštititi dječja prava u skladu s Konvencijom UN-a o pravima djeteta.

Osim aktivnosti za djecu i mlade, ova udruga brine za kompletnu društvenu strukturu budući da svi na neki način imamo utjecaj na naše najmlađe. Tako se, osim aktivnosti za djecu, organiziraju edukacije i savjetovanja za odrasle sa svrhom kvalitetnijeg obiteljskog i društvenog života.

Ovim putem pozivaju se svi zainteresirani, neovisno o tome imaju li djecu, da se pridruže u osmišljavanju cjelogodišnjeg programa i aktivnosti Udruge Društvo naša djeca Kutjevo. Za sudjelovanje i potrebne informacije možete se javiti na e-mail: ili broj mobitela 095/885-3939.

Izvor: kutjevacki.hr