Sport

Održan 4. Sportski festival Dječjeg vrtića Grozdić

30-05-2024 • 11:30
Rva
Festival je bio prilika za djecu da se zabave i pokažu svoje sportske vještine, dok su istovremeno promovirali zdrav način života i fizičku aktivnost.

Na prostoru Športsko rekreacijskog centra Kutjevo održan je 4. Sportski festival Dječjeg vrtića Grozdić u suradnji s Gradom Kutjevom i Udrugom La Bella Vita, koji je okupio brojne mališane spremne za natjecanje u različitim sportskim disciplinama. Festival je bio prilika za djecu da se zabave i pokažu svoje sportske vještine, dok su istovremeno promovirali zdrav način života i fizičku aktivnost.

Djeca su se natjecala u raznim poligonima, što je testiralo njihovu agilnost i spretnost. Mališani su pokazali izvanredne vještine u skakanju u vrećama, povlačenju užeta, štafetnom trčanju i malom nogometu. Sportski i natjecateljski duh prevladavao je u svim natjecanjima, gdje su svi željeli doći do pobjede. Na kraju natjecanja, najuspješniji sudionici dobili su medalje i pehare kao priznanje za njihov trud, sportski duh i postignuća. Svi mališani su otišli s osmijehom na licu, osjećajući se ponosno zbog svojih sportskih dostignuća.

Izvor: kutjevacki.hr