Sport

Odlični rezultati i 9 medalja za Judo klub “Slavonac” na Međunarodnom turniru!

17-06-2024 • 07:31
Rva
Uz mnoštvo medalja, curice do 12 godina koje su činile Iva Čančar, Ema Blagojević i Vanesa Zečević osvojile su pehar za najbolju ekipu turnira

Judo klub “Slavonac” iz Čaglina nastupio je 15. lipnja sa deset judaša na Međunarodnom judo turniru u Doboju, koji je okupio preko 300 judaša, 31 klub iz četiri države: Srbija, Francuska, Hrvatska te Bosna i Hercegovina.

Zlatne medalje osvojili su Ema Blagojević, Iva Čančar, Ivona Švajda, Lana Knaus, Rafael Ćosić i Bruno Bluha. Srebrne medalje osvojili su Lena Đukič i Filip Matošić. Brončanom medaljom okitila se Vanesa Zečević dok je Nemanja Đukić turnir završio na 5. mjestu.

Uz mnoštvo medalja, Iva Čančar, Ema Blagojević i Vanesa Zečević osvojile su pehar za najbolju ekipu turnira u konkurenciji curica do 12 godina. U ukupnom poretku klubova, Judo klub Slavonac osvojio je 3. mjesto!

“Odradili smo odličan turnir, od 10 judaša njih 9 je osvojilo medalje od čega je čak šest zlatnih medalja. Slijedi nam zaslužena pauza od turnira i treninga te nastavljamo nadamo se u istom ritmu u osmom mjesecu gdje nam slijedi turnir u Prnjavoru.” – rekao je trener Judo kluba Slavonac, Robert Garc.